Termeni și Condiții

Created on 16 August, 2023 • 179 views • 2 minutes read

Termeni și Condiții - detalii importante de informare

ARTICOLUL 1 - Domeniul de aplicare

Acești Termeni și Condiții Generale de Utilizare (denumiți „TCU”) se aplică, fără restricții sau rezerve, următoarelor utilizări:

Orice utilizare a site-ului și a serviciilor oferite de site-ul LinkFY;

Aceasta include, de asemenea, utilizarea API-ului nostru, care permite integrarea serviciilor noastre în aplicații terțe.

Așa cum sunt oferite de Furnizor Utilizatorilor pe site-ul linkfy.ro.

Utilizatorul este obligat să le cunoască înaintea oricărei utilizări a platformei. Utilizarea Serviciului este responsabilitatea exclusivă a Clientului.

Acești TCU sunt accesibili în orice moment pe site-ul linkfy.ro și vor prevala asupra oricărui alt document.

Utilizatorul declară că a luat cunoștință de acești TCU și i-a acceptat prin bifarea casetei prevăzute în acest scop înaintea procedurii de înregistrare pe site-ul linkfy.ro.

Cu excepția contrariului dovedit, datele înregistrate în sistemul informatic al Furnizorului constituie dovada tuturor tranzacțiilor încheiate cu Utilizatorul.

Coordonatele Furnizorului sunt următoarele:

Android INFO S.R.L.

CUI: 41114754

Nr. registru: J40/6406/2019

Sos. Giurgiului 123, Bl. 4B, Sc. 3, Etaj 1, Ap. 81

Contact: suport@linkfy.ro


ARTICOLUL 2 - Utilizarea site-ului

Prin utilizarea site-ului urlr.me, vă angajați să respectați legile în vigoare și să utilizați serviciul numai în scopuri legale. Orice utilizare abuzivă și/sau frauduloasă va fi imediat detectată și sancționată. În acest context, ne rezervăm dreptul:

  1. de a dezactiva un link redus;
  2. de a dezactiva un cont de utilizator;
  3. de a suspenda o abonare;
  4. și de a lua orice altă decizie necesară integrității serviciilor noastre și a utilizatorilor noștri în cadrul legal.

Și acest lucru fără a emite neapărat o avertizare prealabilă. În cazul unei încălcări grave a serviciului și/sau în cazul unei tentative de înșelăciune a utilizatorilor noștri, ne putem adresa autorităților competente pentru a iniția procedurile necesare.


ARTICOLUL 3 - Responsabilitate

Ca platformă de scurtare a link-urilor, având un rol intermediar, nu putem fi făcuți responsabili pentru conținutul unui link către care poate duce o redirecționare. Cu toate acestea, de îndată ce primim semnalarea unui link ilegal, facem tot posibilul pentru a elimina redirecționarea în cel mai scurt timp posibil.


ARTICOLUL 4 - Durata contractului

Prezentul contract este valabil pe durata utilizării serviciului. Începerea utilizării serviciilor site-ului urlr.me marchează aplicarea contractului față de Utilizator.


ARTICOLUL 5 - Legea aplicabilă - Limba

Acești TCU și operațiunile care decurg din aceștia sunt guvernate și supuse legii române.

Acești TCU sunt redactați în limba română. În cazul în care ar fi traduși în una sau mai multe limbi străine, doar textul românesc va fi luat în considerare în caz de litigiu.


ARTICOLUL 6 - Litigii

Pentru orice reclamație, vă rugăm să contactați serviciul clienți la adresa poștală sau de e-mail a Furnizorului indicată la ARTICOLUL 1 din acești TCU.

Toate litigiile referitoare la utilizarea site-ului urlr.me în aplicarea acestor TCU și care nu au fost rezolvate pe cale amiabilă între vânzător sau prin mediere, vor fi supuse tribunalelor competente în condițiile dreptului comun.